ATESTAT INFORMATICA   - DROGURILE -   ATESTAT INFORMATICA
LUCRARE PENTRU ATESTAREA COMPETENTELOR PROFESIONALE

Atestat informatica DROGURILE (html)


    Majoritatea consumatorilor de droguri le consuma din curiozitatea de a experimenta ceva nou. Partea cea mai dificila in consumul de droguri este ca, odata ce ai inceput sa consumi, este foarte greu sa renunti, pentru a renunta fiind necesara interventia medicala. Unii dintre consumatori, chiar daca au ajuns in centre de dezintoxicare unde au primit atat asistenta medicala cat si psihologica, dupa ce ies din aceste centre, reiau consumul influentati fiind de mediul in care traiesc. Multi dintre consumatori isi spun, atunci cand isi doresc sa traiasca experienta consumului de droguri, ca o vor face o singura data sa vada cum este, fara a lua in calcul ca e posibil sa nu mai poata renunta. Sunt si consumatori de droguri care le consuma doar pentru a incerca sa evadeze din situatia in care se afla, crezand ca astfel uita de ce li se intampla si vor reusi sa vada lumea si viata cu alti ochi. Acestia vad consumul de droguri ca pe un refugiu. Chiar daca numarul de consumatori este foarte mare, doar in Bucuresti fiind inregistrat un numar de 40.000 de consumatori, numarul acestora continua sa creasca.
Modelul de atestat informatica pe care vi-l propunem in cele ce urmeaza, trateaza tema consumului si a traficului de droguri. Acest atestat informatica este realizat in html si are 24 de pagini; contine imagini si filme despre consum si consumatori. In meniul prezentului atestat informatica am inclus urmatoarele categorii: Home, Despre droguri, Clasificare, Discutii, Abuzul de droguri, Adevarul, Simptome, Video, Autor. In categoria Clasificarea drogurilor sunt accesibile link-uri catre paginile: Heroina, Canabis, Inhalanti, Amfetamine, Ecstasy, Barbiturice, LSD, PCP, Steroizi. Pentru mai multe informatii despre acest atestat informatica nu ezitati sa ne contactati. Mentionam si faptul ca prezentul atestat informatica este insotit de documentatie realizata in Microsoft word.


Cumpara atestat informatica - Drogurile
Tags: Atestat informatica | Atestate | Html | informatica

 

Comentarii  

 
0 #1 Admin 2013-12-10 08:49
Pentru cei interesati de tema stupefiantelor si de un proiect pentru atestat, recomandam modelul de atestat cu tema Drogurile. Cu acest atestat poti obtine nota maxima la examenul de atestat deoarece contine toate elementele limbajului html.
Citeaza | Report to administrator
 

Adaugati comentariu


Cod de securitate
Reamprospateaza


Important

Daca doriti sa comandati alta tema de atestat care nu se gaseste pe site-ul nostru puteti face acest lucru acum si online.   

Contact Atestate


Atestat

Daca ai nevoie de un atestat pentru liceu sau facultate intra si pe Atestate Online.

Free Joomla Templates by JoomlaShine.com